Weave laten zetten

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 11-04-2012

Een weave laten zetten betekent dat je van het ene op het andere moment het kapsel hebt waar je al lang van hebt gedroomd, stijl, gegolfd, gekruld of zelfs kinky gekruld. Wij werken met 100% real brazilian hair, puur menselijk haar van topkwaliteits. Heeft u een weave laten zetten dan kunt u alles doen wat u wilt: krullen, vlechten, verven, net als met uw eigen haar.

Verschillende technieken om een weave te laten zetten
In onze salon kunt u terecht voor een professionele hairweaving. Wij werken op afspraak zodat u niet hoeft te wachten. In de salon kunt u het haar zien en voelen en uw keuze maken uit een enorm aanbod brazilian hair voordat u uw weave laat zetten. Wij gebruiken verschillende technieken zoals micro rings, vlechten, latexen of slender weaving om uw extensions in uw eigen haar te verwerken.

Weave laten zetten die je lang kunt gebruiken
Wij gebruiken uitsluitend 100% real brazilian hair, geselecteerd en speciaal gesorteerd zodat je weave lange tijd kunt gebruiken. Het haar is van een zachte kwaliteit en heeft een mooie glans, je kunt kiezen voor stijl haar of voor gegolf of gekruld haar. Het weave haar is goed te kammen en valt niet of nauwelijks uit.