Webinar Succesvol Voor Jezelf Beginnen

Persbericht geplaatst door neemontslag op 01-01-1970
Webinar Succesvol Voor Jezelf Beginnen

Webinar 'Succesvol Voor Jezelf Beginnen'

Steeds meer mensen zouden graag voor zich zelf beginnen. Ze zijn er van overtuigd dat ze nu de vrijheid nodig hebben om gelukkig te leven. Toch raken ze snel overweldigd door alles wat er bij komt kijken. Ze worden overspoeld met de vele mogelijkheden en verplichtingen die de aspirant ondernemer tegenkomt en tegenhoudt.

Voor deze groep mensen organiseert Bertil Schaart, oprichter van NeemOntslag.nl, op maandag 17 februari 19:00 uur een gratis LIVE webinar. Hier laat hij de "7 Cruciale Wetten voor Succes" zien van het beginnen van een eigen onderneming.

Deze wetten gelden voor iedereen die wilt starten; of dat nu vanuit loondienst gebeurt, part-time of met eigen ontslag. In deze gratis webinar leren de deelnemers hoe je kunt starten terwijl ze nog werknemer zijn. Zo ontdekken zij op een veilige manier of ondernemerschap ook echt geschikt is voor hen.

Als oprichter van de website Neem Ontslag! moedigt Bertil Schaart mensen aan om voor hun eigen vrijheid te kiezen.

"Onze toekomst is onzeker. Wij kunnen ons niet langer afhankelijk opstellen ten opzichte van de overheid of onze werkgever om ons leven zo mooi mogelijk te maken. Dat kunnen we alleen zelf… als we er maar actief mee aan de slag gaan. Ik ben van mening dat we een betere samenleving en gezondere economie creëren als er meer mensen voor zich zelf kiezen.", aldus Bertil Schaart.

De LIVE webinar wordt gratis aangeboden door de website NeemOntslag.nl.

Datum: 17 februari 2014
Tijd: 19:00 uur
Plaats: online
Prijs: gratis

Aanmelden kan via de website: http://neemontslag.nl/webinar

Contact: info[@]neemontslag.nl

Voor de redactie:

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Neem Ontslag!, contactpersoon Bertil Schaart.
Telefoonnummer 06-14272446, bertil@neemontslag.nl. http://www.neemontslag.nl
Beeldmateriaal: http://www.neemontslag.nl/media
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boilerplate
Bertil Schaart is lifestyle ondernemer en oprichter van de website neemontslag.nl. Hier laat hij zien dat er geen reden is om nog langer te wachten op een beter leven. Het is zijn visie en ervaring dat zich nieuwe deuren openen naar een beter leven als je ontslag neemt. Hij geeft cursussen en presentaties over dit onderwerp. Naast ondernemer is hij vader, lifestyle business consultant en publiek spreker. Hij werkt graag mee aan interessante nieuwsberichten of artikelen in de media.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van neemontslag: