Weerzien met Leidse broers Helder in de Stadsgehoorzaal

Persbericht geplaatst door Opmeer PR & Communicatie op 31-03-2011
Weerzien met Leidse broers Helder in de Stadsgehoorzaal

De Leidse broers John en Glenn Helder zijn beide te zien tijdens 2Generations. Zaterdag 9 april vindt de eerste Leidse editie plaats in de Stadsgehoorzaal. John Helder maakt als MC Helder deel uit van de band van Hans Dulfer, de topact van 2Generations. Voormalig profvoetballer Glenn Helder zal als DJ zijn muzikale kwaliteiten tonen. Naast deze artiesten staan ook Spargo en Jamento op het programma. 2Generations is een feest van herkenning voor jong en oud en is befaamd in de Haarlemse regio. De editie van 26 maart jl. in Haarlem was met 1800 bezoekers uitverkocht.

De Leidenaar John Helder maakt onderdeel uit van de band van Hans Dulfer en is de broer van Glenn Helder. De twee broers zullen 9 april allebei op het podium verschijnen. John Helder: “Toen ik 18 was stond ik al op het podium in de Leidse Stadsgehoorzaal samen met Glenn, het is te gek om daar een generatie later terug te keren met 2Generations.”

Hans Dulfer is met zijn 69 jaar een terugkerende gast op feesten van 2Generations en is één van de aansprekende namen voor de eerste editie van het feest in Leiden. “Ik houd wel van die feesten waarbij de organisatie zich niet richt op één doelgroep. Gewoon, iedereen tussen de achttien en zeventig jaar is welkom. Dat past wel bij me.” vertelt Hans.

Naast de al genoemde artiesten staan er ook DJ’s op de bühne zoals DJ Miss Smile en DJ Abercrombie. Zowel de aankleding als de horeca is aangepast aan de doelgroep die komt voor een onbezorgd avondje uit.

2Generations is een feest voor jong en oud en richt zich op oudere jeugd die samen met hun ouders kunnen genieten van muziek die beide aanspreken. Het concept is in de regio Haarlem al jaren een groot succes. Zo was laatste editie in de Haarlemse Philharmonie nog compleet uitverkocht met ruim 1800 enthousiaste bezoekers.

Toegangskaarten kosten € 25,00 en zijn te bestellen op de website www.2Generations.nl. Voor het bestellen van kaarten kan de bezoeker ook terecht bij alle Free Record Shops of Van Leest. 2Generations is ook te volgen op Twitter, Facebook en Hyves.