Weinig vraag naar personeel in glaszettersbranche

Persbericht geplaatst door KarelHendriks op 14-01-2012

Er is steeds minder vraag naar glaszetters bij glasbedrijven. Op de drie grootste vacaturesites staan nog maar een handjevol vacatures voor glaszetters. Terwijl de het aantal offerte aanvragen maar blijft stijgen bij Ster Glaszetter. Waar de glaszetter in het verleden nog vaak in loondienst was, zijn het nu steeds meer zzp'ers. Weer een gevolg van de crisis, maar misschien niet een goed gevolg voor de de kwaliteit.

Vroeger waren er bedrijven die zorgden voor opleiding, kwaliteitscontrole en daarmee uiteindelijk klanttevredenheid. Nu is de glaszetter daar zelf verantwoordelijk voor en in verband met de crisis kan het geld voor een opleiding bijvoorbeeld vaak beter besteedt worden.

Daarom kiest Ster Glaszetter er voor om te kiezen voor glaszetters die wel kwaliteit bieden. Alle aangesloten glaszetters worden namelijk steekproefsgewijs gecontroleerd op geleverd werk en er is altijd een regeling opgesteld, mocht er een geschil optreden. Redenen te over om een offerte aan te vragen op http://www.ster-glaszetter.nl

Voor de redactie:

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Karel Hendriks

info@ster-glaszetter.nl

deel deze pagina: