Wessel blaast de kerk op!

Persbericht geplaatst door Wessel op 12-04-2012
Wessel blaast de kerk op!

Wessel blaast de kerk op!

EIBERGEN- Een feestje geven of een festival organiseren hoeft tegenwoordig allang niet meer op een “standaard” locatie. Met het nieuwste gadget uit de koker van Wessel Bottenberg (DJ, brandweerman en internetondernemer) heeft Nederland er weer een nieuwe feestlocatie bij.

Trots showt Bottenberg zijn nieuwste aanwinst: een opblaasbare kerk. Het gevaarte is maar liefst 12 meter hoog en biedt zit- en/of staanplaats aan groepen tot 200 personen. De kerk beschikt zelfs over heuse 'glas in lood' ramen. Van PVC weliswaar, maar juist dat maakt het gebouw multifunctioneel. Via de website www.blowupchurch.com is het gebouw te bezichtigen.

Van katholiek tot ludiek

Omdat de “kerk” op vrijwel iedere locatie op te zetten is, zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Bottenberg: “Uiteraard staan wij open voor evangelische huurders: de kerk hoeft niet alleen maar 'grappig' te zijn. Maar we verwachten de grootste slag te slaan op het gebied van ludiek gebruik. Ga maar na: je kan de kerk inzetten als locatie voor een festival of (disco)feest, maar bijvoorbeeld ook om in je eigen achtertuin 'in het huwelijk' te treden. Trouwen in je eigen privékerk, wie wil dat nou niet? Maar ook voor bijvoorbeeld personeelsuitjes leent het gebouw zich prima.”

Eendagshuwelijk of silent disco

Steeds meer stellen kiezen ervoor om een keertje 'proef te draaien', oftewel te trouwen voor één dag. Tijdens een dergelijk evenement kunnen vele stellen op één dag getrouwd worden. De opblaasbare kerk van Wessel Bottenberg leent zich bij uitstek voor deze ceremonie. Indien gewenst, maakt Wessel zelf ook deel uit van de activiteiten: zo is hij inzetbaar als fictief “ambtenaar van de burgerlijke stand”, als DJ of als ceremoniemeester. Bottenberg: “Ik ben enige tijd geleden begonnen met een bedrijf in de muziekbranche: 247Disco. Ik verhuur drive-in shows, allround DJ's en silent disco's. En ja, nu dus ook een opblaasbare kerk. Die twee dingen kan je uiteraard prima met elkaar combineren. In mijn branche draait het tenslotte maar om één ding: goed met mensen kunnen werken en gezelligheid scheppen. Weten wat hun wensen zijn en daar op inspelen. Als je dat kan, kan je iedere sfeer creëren die de opdrachtgever wenst.”

Voor de redactie:

BlowUpChurch.com

Naam. Wessel Bottenberg

Tel. 0545-477142

Mob. 06-46711159

info@BlowUpChurch.com

www.blowupchurch.com