What will Cupi-do ? Daten met Valentijn

Persbericht geplaatst door Anne op 18-01-2017
Ontmoeting Blik & Blooz
UTRECHT – Singles van 33 tot en met 45 jaar kunnen Cupido op Valentijnsdag extra aan het werk zetten. Blik & Blooz organiseert op de dag die in het teken staat van de liefde een creatief en vermakelijk date event. Bij iedere ontmoeting doe je samen een mini-activiteit die ervoor zorgt dat het gesprek het alledaagse ontstijgt.

Organisator Anne de Goede: “Nu hoeven singles hun energie niet te richten op het achterhalen van de anonieme afzender van die kaart of bos bloemen, maar kunnen ze zich helemaal focussen op echte ontmoetingen. Door de speelse opzet wordt het ijs meteen gebroken en maak je op een bijzondere en afwisselende manier kennis met elkaar. Gegarandeerd genoeg gespreksstof om de hele avond zoet te zijn”.

“What will Cupi-do” wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een organisatie met een gevarieerd aanbod aan kleinschalige, verrassende date events waarbij de ontmoeting centraal staat. De events richten zich op nieuwsgierige, breed geïnteresseerde en avontuurlijke singles. Eerder organiseerde Blik & Blooz onder andere “Daten in het wild”, waarbij singles vuur leren maken en in een bos slapen en “OH SANTA”, daten voor singles in hun foute kersttrui.

Dinsdag 14 februari, 20:00 uur. Met vanaf 21:30 uur een gezamenlijke eindborrel.
Locatie: Stathe, Rozenstraat 15, Utrecht.
De kosten zijn € 29,50, inclusief een welkomstdrankje.
Heet je Valentijn, dan mag je voor de helft van de prijs deelnemen.
Aanmelden kan t/m zondag 12 februari januari via www.blikenblooz.nl/aanmelden