Wijkverpleegkundige in heel Nederland

Persbericht geplaatst door johanmeijer op 05-02-2015

Wanneer je als wijkverpleegkundige werkt, heb je een baan die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Het is hier van groot belang dat je gekwalificeerd bent voor de taken die je gaat verzorgen. Bureaus die wijkverpleegkundigen detacheren zorgen er altijd voor dat hun personeel over de goede papieren en capaciteiten beschikken om de juiste zorg op de juiste plek te verzorgen. Als wijkverpleegkundige heb je veel ervaring met het ondersteunen en verzorgen van menen die tijdelijk of permanent bij huis zitten en zorg op maat nodig hebben. Denk hierbij aan mensen die herstellende zijn van een zware operatie en zelf niet uit bed kunnen, mensen die een handicap hebben en mensen die op leeftijd zijn die huishoudelijke hulp nodig hebben.

Op zoek naar een wijkverpleegkundige

Ben je zelf werkzaam bij een zorginstelling dat wijkverpleegkundigen inzet? Dan zijn er een aantalpartners in Nederland die een snelle invulling kunnen geven van personeelsbehoefte.

Bureaus die professionals in de zorg detacheren zijn actief in nagenoeg alle regio's binnen Nederland, dus de kans is groot dat er in uw buurt ook wijkverpleegkundigen beschikbaar zijn voor detachering. Het aanbod van professionals in de zorg varieert van parttimers tot fulltimers en van MBO'ers tot HBO'ers. De uitzendkrachten zijn vaak flexibel qua werktijd en daardoor in te zetten op de meest varierende tijdstippen. Zo is het voor iedereen mogelijk om de juiste zorg thuis te ontvangen.