Wilde Belastingadvies opent per 1 juni 2012 haar nieuwe vestiging te Naarden.

Persbericht geplaatst door Wilde belastingadvies op 30-05-2012
Wilde Belastingadvies opent per 1 juni 2012 haar nieuwe vestiging te Naarden.

Vanuit deze nieuwe vestiging, aan de Amsterdamsestraatweg 11A Naarden, zal Wilde Belastingadvies ondernemers informeren over het optimaal gebruik maken van alle fiscale regelingen daarnaast is Wilde Belastingadvies gespecialiseerd in het toepassen van de innovatiebox (besparing van 80% winstbelasting). en de . Ook kunnen ondernemers bij Wilde belastingadvies terecht voor vragen over het voeren van de financiële administratie.

Eigenaar van Wilde belastingadvies, Arent Wilde, geeft aan dat er in ‘t Gooi bij veel ondernemers behoefte bestaat geïnformeerd te worden omtrent het starten van een eigen bedrijf en het handig inrichten van de administratie. Speciaal voor deze ondernemers kan mijn gebruikmaken van een vrijblijvend adviesgesprek t.w.v. € 195,- een afspraak is zo gemaakt via 035-700 97 01 of via www.wildegroep.nl

Daarnaast kan er via de website: www.deinnovatieboxspecialist.nlinformatie worden gevonden over de innovatiebox en kan er een gratis boekje aangevraagd worden over de innovatiebox.