Wilt u ook een perfect klimaat in huis?

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 08-05-2013

Steeds meer mensen kiezen voor een klimaatbeheersingsinstallatie thuis. Logisch, want ook – of misschien juist – in uw eigen woning wilt u zich prettig voelen. Na onderzoek blijkt dat het juiste klimaat en een goede luchtkwaliteit u meer energie geven en zorgen voor een betere concentratie en gezondheid. Met een Airconditioning installatie van Aircoheat maakt u het klimaat thuis aangenamer dan ooit, in welk seizoen dan ook.

Voor ieder soort huis én voor iedere portemonnee

Installaties voor klimaatbeheersing zijn er in vele soorten en maten. Ze koelen, verwarmen, ventileren, ontvochtigen en/of filteren. Welk systeem het best bij u past, is afhankelijk van het soort woning (vrijstaand, rijtjeshuis, appartement, flat), de ligging en oppervlakte. Uiteraard zijn ook uw persoonlijke behoeften en budget van groot belang. Daarom begint een project bij Aircoheat altijd eerst met een goed gesprek. Op basis van uw wensen en type woning adviseren we over de best mogelijke oplossing. U kunt daarbij rekenen op een eerlijk en transparant advies. Daarnaast geven we altijd een heldere, vrijblijvende offerte af.

Zo min mogelijk overlast

Kiest u Aircoheat voor de aanleg van een klimaatbeheersingsinstallatie? Dan maken we samen met u een planning. Onze doelstelling is dat u zo min mogelijk last heeft van de installatiewerkzaamheden. Nog belangrijker is dat u straks beschikt over een systeem waar u jaren en jaren mee vooruit kunt. En is er onverhoopt sprake van een storing? Dan komen we gewoon langs. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk de installatie periodiek door Aircoheat te laten onderhouden.

Benieuwd naar onze projecten bij mensen zoals u? Hier vindt u enkele voorbeelden. Wilt u weten welke installaties we leveren voor klimaatbeheersing in huis? Kijk dan op: http://www.aircoheat.nl/klimaatbeheersingsinstallaties/warmtepomp_airconditioning.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Aircoheat:

Pompmolenlaan 14

3447 GK Woerden

T: 0348-416155

E: Info@aircoheat.nl

s: http://www.aircoheat.nl

Voor de redactie:

Airconditioning van Aircoheat.