WINNARES iPAD DOLGELUKKIG MET DE SERVICE VAN WEBPRINT

Persbericht geplaatst door webprint op 10-04-2012
WINNARES iPAD DOLGELUKKIG MET DE SERVICE VAN WEBPRINT

Oldenzaal, 5 april 2012 – De nieuwste iPad was nog niet eens in Nederland te koop of de grootste online fotoservice van Nederland schreef al een wedstrijd uit met als prijs de iPad3. Deelnemen was eenvoudig, share en like een bericht op Facebook en je maakte direct kans! Op 2 april is de winnares bekend gemaakt.

Wendy Tielemans was door het dolle heen toen ze op Facebook las dat ze de iPad3 gewonnen had. “Dankjewel allemaal!!! Maar goed dat het geen 1 april is :)”, was haar reactie op de Facebook pagina van Webprint. Ruim 6000 likes maakten van de actie een groot succes. Wendy heeft vrijdag 6 april haar iPad uitgereikt gekregen bij Webprint.nl.

Videoverslag prijsuitreiking
Van het uitreikspektakel heeft Webprint.nl een kort videoverslag gemaakt. In deze video zie je de dolgelukkige Wendy. Naast de winnares is ze vaste klant van Webprint.nl en is ze erg tevreden over de service en producten van Webprint.nl, zo vertelt ze in de video.

Iedereen een winnaar
Mee gedaan maar niet gewonnen? Niet getreurd, alle deelnemers krijgen een leuke troostprijs van Webprint.nl. Op de Facebook pagina van Webprint kun je lezen dat deelnemers blij zijn gemaakt met een fikse korting op een Fotoalbum Magini. De Magini is het makkelijkst te maken fotoalbum van Nederland, klik en klaar is je fotoalbum! Like Webprint.nl op Facebook en profiteer alsnog van deze leuke korting.

Facebook en Webprint
Deze actie smaakt naar meer! De enthousiaste reacties van de Facebook fans zorgt ervoor dat Webprint in de toekomst meer acties op gaat zetten. Houd de Facebook pagina van Webprint in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van alle acties en mooie kortingen.

Over Webprint.nl
Op Webprint.nl maak je eenvoudig fotoalbums, foto’s op canvas, posters, kaarten en kun je nog veel meer leuke fotoproducten maken en direct bestellen. Met het speciale bestelprogramma van Webprint.nl gaat dat allemaal heel snel en eenvoudig en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Natuurlijk behoort ook het maken van 'gewone' fotoafdrukken op vele formaten tot de mogelijkheden.