Wishbonedesign

Persbericht geplaatst door VillaVrolijk op 15-02-2012

Het Wishbonedesing fietsje is een ideaal fietsje voor peuters en kleuters. Op deze manier kunnen ze spelenderwijs het fietsen onder de knie krijgen. Villa Vrolijk biedt hem online aan. Het fietsje kan ook versierd worden met leuke/bijpassende stickers. Tevens online te bestellen!

De Wishbonebike is in twee varianten te bestellen. Één is een combinatie van loopdriewieler en een loopfiets. De ander is een limited edition Wollemi Pine, teven geïllustreerd door de Australische kunstenares Hele Lovelee.

De eerst genoemde fiets in Nieuw Zeeland ontwikkeld en op ecologische wijze geproduceerd uit hout en grotendeels gerecycled kunststof. Vanaf het 1e levensjaar is het geschikt om er een driewieler van te maken. Als het kind groot genoeg is kunt u er 1 achterwiel afhalen en vervolgens vervangt de as. Dan heeft u een loopfietsje voor 2 ½ jarigen. Rond het 4e jaar kunt u het frame omdraaien en is de loopfiets groter, tot en met het 5e levensjaar is het loopfietsje geschikt voor gebruik.

De laatst genoemde loopfiets is een unieke limited edition Wollemi Pine. Deze heeft een schitterende print aan de zijkant en op de voorvork. Het frame is draaibaar waardoor de zithoogte na enige tijd verhoogd kan worden. Ook deze fiets is ontwikkeld in Nieuw Zeeland, tevens geschikt tot en met het 5e levensjaar van uw kind.

Ook zijn er bijpassende stickers te bestellen voor de Wishbonebikes. Er zijn voor zowel jongens als voor meisjes speciale stickers leverbaar!

Voor meer informatie, tevens online te bestellen bij : www.villa-vrolijk.nl !