WML Facilitair tekent voor onderhoud adoptierotondes

Persbericht geplaatst door WML op 06-09-2012
WML Facilitair tekent voor onderhoud adoptierotondes

WAALWIJK, 6 september 2012 – Alle rotondes van de gemeenten Breda, Heusden, Someren en Waalwijk worden sinds kort onderhouden door de hoveniers van WML Facilitair. Voor deze flinke en bijzondere klus sloot de groene dienstverlener uit Waalwijk onlangs een overeenkomst met de Rotondespecialist. Ook het herontwerp en de heraanleg van rotondes behoort tot het takenpakket van WML Facilitair.

Uitstraling
Steeds meer gemeenten bezuinigen op de buitenruimte. De Rotondespecialist zag dit als een kans. Deze organisatie neemt het onderhoud van alle rotondes in gemeenten voor haar rekening. Tegelijkertijd garandeert deze organisatie een forse kwaliteitsslag te maken wat betreft de uitstraling van de rotondes. Dit doet de Rotondespecialist door het inschakelen van professionele hoveniers zoals WML Facilitair.

Rotonde adopteren
De kosten voor het (her)ontwerp, de (her)aanleg en het onderhoud worden gedragen door lokale en regionale bedrijven. Zij krijgen immers de kans om een rotonde te adopteren in ruil voor reclame-uitingen op die rotonde. Inmiddels zijn al veel rotondes in de gemeenten Breda, Heusden, Someren en Waalwijk geadopteerd. WML Facilitair is druk bezig met de groen- en schoonmaakwerkzaamheden op en om deze rotondes. Ook het plaatsen van de reclame-uitingen is een taak van de hoveniers van WML Facilitair.

Speelse manier
Natuurlijk heeft WML Facilitair ook zelf rotondes geadopteerd. Het betreft de rotonde aan de Noorderallee in Waalwijk, de rotonde aan de Cornelis Joosstraat in Breda en de rotonde bij de Statenlaan/Overlaatweg in Drunen. Bij deze laatste rotonde is het logo van WML Facilitair zelfs op een speelse manier verwerkt in de beplanting.

Voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robin de Jong, communicatieadviseur, mobiel: 0615 03 73 73. E-mail: communicatie@wmlfacilitair.nl. Meer weten over de Rotondespecialist? Kijk dan op www.adopteereenrotonde.nu. Meer weten over WML Facilitair? Kijk dan op www.wmlfacilitair.nl.

De bij dit persbericht gevoegde foto is vrij van rechten. Suggestie fotobijschrift: het contract tussen de Rotondespecialist en WML Facilitair is ondertekend. Van links naar rechts; Bart Keuper (directeur Rotondespecialist), Ingmar Verbeek (directeur Rotondespecialist) en Hans Bax (directeur WML Facilitair).