Wraak, de basis van veel producties

Persbericht geplaatst door neuveldenda op 09-08-2016
Wraak wordt vaak als thema gebruikt in films, muziek en natuurlijk ook in games. De laatste game van de Pakistaanse ontwikkelstudio Urchin Games, Vengeance, lost love, behandeld dit thema ook. Maar eerst hoor ik u denken aan Pakistaanse ontwikkelstudio. Ja ook in Pakistan, net als in het buurland India, bevinden zich veel ontwikkelaars van Software.

Het ontwikkelen van software is een kwaliteit die veel mensen in deze landen beheersen. Net als in Rusland en andere Oost Europese landen, is er door de overheid op aangedrongen dat software ontwikkeling een kwaliteit is die jongeren moeten kunnen beheersen. Pakistan is een land waar je niet naar toe gaat als het echt nodig is. De samenwerking met deze studio zal dan ook voornamelijk via mail gebeuren, even op zakenreis naar Pakistan wordt ten strengste afgeraden. Gelukkig is er het wereldwijde web, zodat communicatie en zaken doen mogelijk is.

De studio heeft al een groot aantal prachtige games ontwikkeld, en is een belangrijke speler op het gebied van casual games. De laatste game gaat zoals gezegd over wraak, in al zijn emotionele en gewelddadige vormen.
In deze game wordt James, de verloofde van Amanda ontvoerd door duister figuur, die later blijkt wraak willen nemen op James, die hij verantwoordelijk acht voor een vreselijk mijn ongeluk een aantal jaren geleden. Ook deze game bevat een groot aantal zoek en vind levels, prachtige animaties en spannende puzzels. Het is een game van de nieuwe generatie, dus met gesproken karakters, combinatie puzzels, waarbij je verschillende objecten moet combineren tot 1 object, en hele strakke en fraaie 3D animaties. Natuurlijk is de game volledig Nederlandstalig.

Het grote voordeel is ook dat de game geschikt is voor Windows 10, dit nieuwe besturingssysteem van Microsoft wil nog wel eens voor problemen zorgen bij een aantal games, simpelweg om het feit dat de games zijn ontwikkeld in een tijd dat Windows 10 nog niet bestond. Wij adviseren iedereen die veel ‘oudere’ games heeft, nog even te wachten met de upgrade naar Windows 10, omdat een aantal bugs nog niet zijn opgelost als het gaat om het spelen van games die zijn ontwikkeld in een oudere versie van Windows De CDkeys kopen of Gamekeys kopen van deze game? Dat kan op een groot aantal websites, zowel de Nederlandse als de versie in andere talen. Kortom, een prachtige game, ontwikkeld in een land vol geweld.
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van neuveldenda: