X-Center Benelux treedt toe tot OpenTExt Global Alliance Pro

Persbericht geplaatst door Influx PR op 01-03-2011
X-Center Benelux treedt toe tot OpenTExt Global Alliance Pro

Hoofddorp/ ’s-Hertogenbosch – 1 maart 2011X-Center Benelux, expert op het gebied van elektronische archivering, document- en workflow management, is toegetreden tot het OpenText Global Alliance Program als select level services partij. De toetreding houdt in dat OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, X-Center Benelux erkent als expert op het gebied van OpenText-SAP implementaties.

X-Center Benelux is opgericht door professionals met brede ervaring in elektronische archivering, document en workflow management. De organisatie beschikt zowel over een kantoor in Praag als in Maastricht. Door de aanwezigheid van voormalige IXOS- en OpenText medewerkers, beschikt X-Center Benelux over een jarenlange ervaring met de OpenText ECM suite binnen de SAP-omgeving.

“Door de toetreding tot het OpenText Global Alliance Program zijn wij niet meer ‘slechts’ experts, maar zijn we door OpenText officieel erkend als select level services partij en kunnen we onze klanten net dat extra stukje expertise bieden”, aldus Koen Simonet consultant/director bij X-Center Benelux. “Op dit moment trekt de markt weer aan en wij willen doorgroeien en ons internationaal nog verder ontwikkelen op het gebied van archivering en document- en workflow management. Met de status van select level services partij van OpenText is de basis voor deze groei gelegd.”

Simonet vervolgt: “Bovendien kunnen wij als select level services partij onze klanten meer continuïteit bieden. Door het partnership hebben zij altijd met dezelfde ervaren partijen te maken: OpenText garandeert de totaaloplossing en wij kunnen deze op professionele wijze implementeren.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “Al jarenlang werken wij succesvol samen met X-Center Benelux en zijn dan ook trots op de toetreding van X-Center Benelux tot ons Global Alliance Program. De expertise van X-Center Benelux en de snelle groei van hun mogelijkheden tot nearshoring in Tsjechië zijn van belang om de zeer snelle groei van het SAP-OpenText portfolio te ondersteunen.”

OpenText International BV – Zuidtoren, Taurusavenue 15, 2132 LS Hoofddorp – T +31 (0)23 5652333

X-Center Benelux, Alexander Battalaan 44, 6221 CE, Maastricht T. +31 (0) 43 362 75 06

Over X-Center Benelux
X-Center Benelux BV en X-Center sro. (“XCENTER”) leveren business consulting en hands-on expertise aan klanten die een ECM platform willen neerzetten op basis van Open Text en SAP software. De technische expertise omvat de integratie van SAP met OpenText componenten, Open Text upgrades en migraties, alsook email archivering en stand-alone DMS systemen. Met een vlakke bedrijfsstructuur, gezonde dosis flexibiliteit en technische know-how kan XCENTER, samen met klanten en partners, een ECM strategie uittekenen, een project opleveren en een oplossing beheren.

Voor meer informatie:www.x-center.cz

Over OpenText
OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Voor redactionele informatie:
OpenText,
Influx PR - Gerline van Wijnen/Hilde Mussche, tel: +31 (0)55 3663034, e-mail: opentext@influx-pr.com(ref 0611)

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: