xMount iPad houders nu ook voor iPad3

Persbericht geplaatst door laptopcomfort op 08-05-2012
xMount iPad houders nu ook voor iPad3

Kent u xMount, de iPad houder al?

xMount is een eenvoudig, effectief systeem bestaande uit houders met diverse bevestigingen, speciaal op maat ontwikkeld voor de iPad.

Het vergroot het gebruiksgemak van de iPad enorm en daarmee het plezier dat u van uw iPad heeft. Uw gebruiksmogelijkheden worden fors uitgebreid bij gebruik van onze houders.

De basis van de xMount vormt een rechthoekige bevestiging waar u de iPad inschuift en veilig vastklikt. Deze op de millimeter op maat gemaakte houder van ABS kunststof laat alle bedieningsknoppen en aansluitmogelijkheden van uw iPad vrij toegankelijk.

Nu ook op maat voor de iPad3

De xMount iPadhouders zijn perfect passend voor de iPad. Om die reden is er ook verschil tussen de xMount iPad, iPad2 en iPad3.

Ontdekt u hier waar en hoe u de xMount houder overal op kunt bevestigen.

AUTOSETS

xMount Car zuignap bevestiging; iPadhouder voor bevestiging op elk glad oppervlak in huis.

xMount Car luchtrooster bevestiging; iPadhouder voor bevestiging aan de lamellen van het luchtrooster in uw auto.

xMount Car hoofdsteun bevestiging ;iPadhouder voor bevestiging aan de hoofdsteun van de voorstoelen, voor gebruik op de achterbank.

THUISSETS

xMount Home zuignap bevestiging; iPadhouder voor bevestiging op elk glad oppervlak in huis.

FIETS

xMount Tube iPadhouder; IPadhouder voor bevestiging aan een stang zoals het stuur van een fiets, fitnessapparaat of Segway (navigatie).

BOOT

xMount Boot iPadhouder; Ipadhouder voor bevestiging op een boot naast b.v. stuurwiel. Stevig vast met extra schroef bevestiging.

ZAKELIJK

xMount Stand iPad vloerstandaard; iPadhouder vloerstandaard met geïntegreerde USB laadfunctie en diefstalbeveiliging.

xMount IPad wandhouder; IPad houder voor aan de muur komt het beste tot zijn recht op plaatsen waar u de iPad veel gebruikt, en bij zakelijk gebruik op een beurs of bij productpresentaties.

Extra info op onze website: www.xmount.nl