Yogareizen naar zonnig Turkije

Persbericht geplaatst door artemisbodymind op 09-01-2014
Yogareizen naar zonnig Turkije

Yoga in de buitenlucht, onder een strakblauwe hemel en met uitzicht op de bergen. Na de les lonkt het koele water van het zwembad of masseren de kundige handen van de masseur ook de allerlaatste restjes spanning weg. Dat is een yoga vakantie van Artemis Body & Mind. Op prachtige locaties aan de zonnige kust van Turkije worden diverse weken aangeboden waarin de deelnemers zich uitgebreid kunnen laten verwennen.

Balans
Dit jaar al voor de 9e keer heeft Artemis Body & Mind weer een uitgebreid programma samengesteld met yoga reizen. Alle reizen staan in het teken van rust, ontspanning en vooral genieten. Onder deskundige leiding van een ervaren yogadocent wordt in de workshops gewerkt aan de balans tussen lichaam en geest. Alle workshops worden gegeven in het Nederlands.

Idyllische omgeving
De yogareizen vinden plaats in Fethiye en Dalyan, aan de prachtige Lycische kust van Turkije. Idyllisch gelegen, omringd door de bergen en ver weg van alle drukte, zijn dit de ideale plaatsen voor een yogavakantie. De accommodaties bieden alle luxe en privacy die zorgen voor dat heerlijke ontspannen verwengevoel.

Naast de yoga workshops krijgen de deelnemers alle gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur, cultuur en het authentieke Turkse leven. Dagelijks toveren de koks de heerlijkste maaltijden op tafel. Natuurlijk ontbreken ook een wellness behandeling in een hammam (Turks bad) en een uitgebreide lichaamsmassage niet in het programma.

Aanbod 2014
De eerste reis van dit seizoen is de Dru-yoga week met Pasen. In deze week zijn er dagelijks twee yogaworkshops, aangevuld met meditatie en mindfulness. De Body & Mind Relaxweken zijn iets minder intensief, met één yogaworkshop per dag. In mei staat een speciale 10-daagse reis op het programma waarbij yoga wordt gecombineerd met wandelen.

De reizen kunnen naar wens worden verlengd met een weekje ontspannen in een kleinschalig boutique hotel. Op www.artemisbodymind.nl staat het volledige aanbod voor komende zomer.

Liefde voor yoga en Turkije
Artemis Body & Mind is in 2006 opgericht door Monique de Boer. Zij volgde haar hart en bracht haar liefde voor yoga samen met haar liefde voor Turkije. Ze deelt dit tijdens de yogareizen graag met de deelnemers. In de wintermaanden is Monique in Nederland en geeft ze yogaworkshops in Artemis Yogacentrum in IJsselstein (utr).

Voor de redactie:

Voor meer informatie over dit bericht en high res beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Artemis Body & Mind

Monique de Boer

t030 6011170 / 0611 293234

emdeboer@artemisbodymind.nl

www.artemisbodymind.nl