Yovoo: Een complete online werkplek met alle computerfaciliteiten

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 27-06-2012

Met Yovoo biedt Daemen ICT een veilige online werkplek met alle computerfaciliteiten zonder investering in hardware en software. Via een beveiligde internetverbinding met een centrale server in het datacenter zijn alle programma’s en gegevens beschikbaar. Op iedere locatie waar een internetverbinding is kan op de computer worden gewerkt met alle nodige gegevens binnen handbereik. Deze virtuele werkplek wordt voor een vast bedrag per maand aangeboden.

Online werkplek

Yovoo van Daemen ICT is een veilig, betrouwbaar en financieel aantrekkelijk pakket voor een virtuele werkplek. Iedere plaats met een internetverbinding kan een werkplek worden door in te loggen op de centrale server. Alle toepassingen en gegevens zijn op deze server opgeslagen en volledig beveiligd met dagelijkse back-up, realtime virusscanners en een beveiligde en versleutelde verbinding.

Lage, vaste kosten

Ten opzichte van een normale kantooromgeving met een netwerk, een centrale server en PC’s biedt Yovoo een enorme besparing. Investering in hardware en software is niet meer nodig, alle faciliteiten zijn op een centrale server beschikbaar. Ook veel voorkomende problemen met onderhoud en beheer van het computernetwerk behoren tot het verleden. Voor een laag vast maandbedrag is een virtueel kantoor beschikbaar.

Daemen ICT maakt locatieonafhankelijk werken mogelijk

Daemen ICT is specialist in automatiseringsoplossingen. Een team specialisten zorgt voor stabiele en kostenefficiënte toepassing van internettechnologie. Voor nog geen € 1,75 per gebruiker per dag heeft u een aansluting voor uw virtuele kantoor.

Voor de redactie:

Voor nadere informatie over Yovoo online werkplek en de overige activiteiten van Daemen ICT kunt u contact opnemen met:
De heer Richard Daemen,

Daemen ICT, De Waterman 5, 4891 TL Rijsbergen.

Telefoon 076 – 59 61 391, E-mail: richard@daemen-ict.nl