Zaterdag 2 april: Fashion Parade in Winkelhart Etten-Leur

Persbericht geplaatst door Clickr op 31-03-2016
Etten-Leur, 31 maart 2016 – Op zaterdag 2 april wordt in Winkelhart Etten-Leur de Fashion Parade gehouden. Tijdens diverse modeshows wordt de nieuwste voorjaarsmode getoond, lopen kinderen mee tijdens de ‘Model for a Day’-show en wordt de Etten-Leur City App gelanceerd door burgemeester Heleen van Rijnbach-de Groot.

Komende zaterdag staat het Winkelhart Etten-Leur in het teken van de Fashion Parade. Tijdens deze dag zijn er uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Zo worden tijdens diverse modeshows de nieuwste voorjaarskleding voor dames, heren en kinderen getoond en is er een speciale ‘Model for a Day’-show, waaraan zo’n vijftig kinderen uit Etten-Leur en omgeving deelnemen. Deze kinderen zijn geselecteerd na een actie op social media.

Dansoptredens en winkelacties
De presentatie van de modeshows is in handen van Martine Hauwert, televisiepresentatrice van onder andere RTL 4. Voorafgaand aan de modeshows kunnen bezoekers genieten van muziek en dansoptredens van streetdancegroep DAMN.

Presentatie Etten-Leur City App
Tijdens de Fashion Parade wordt bovendien op feestelijke wijze de Etten-Leur City App gepresenteerd door Heleen van Rijnbach-de Groot, burgemeester van Etten-Leur. Met de app kan men eenvoudig alle restaurants, cafés, hotels, winkels, musea en andere bezienswaardigheden in Etten-Leur zoeken én vinden.

Programma Fashion Parade
11.30 uur – Fashion show (buiten)
12.30 uur – Fashion show (binnen)
13.00 uur – Presentatie City App door Heleen van Rijnbach-de Groot
13.30 uur – Fashion show ‘Model for a Day’ (binnen)
14.30 uur – Fashion show (buiten)
15.30 uur – Fashion show (binnen)

Voor de redactie:

Noot voor de redactie
We hopen u te mogen ontvangen tijdens de Fashion Parade in Winkelhart Etten-Leur. Wilt u meer informatie over dit persbericht? Neem dan contact op met Femke Buijs van STUDiO iBiZZ, aanspreekpunt voor Winkelhart Etten-Leur. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 076-54 18 634 of e-mailadres winkelhart@ibizz.nl.

Over Winkelhart Etten-Leur
In het stadshart van Etten-Leur vindt u Winkelhart Etten-Leur, het gezelligste winkelhart voor de hele familie. Het winkelhart biedt alle ingrediënten voor een leuk dagje uit: van fashion stores, A-merk warenhuizen en specialiteitenwinkels tot sfeervolle horecagelegenheden. Het winkelhart is zes dagen per week geopend, het biedt volop parkeergelegenheid en er zijn geregeld evenementen voor jong en oud. Kijk voor meer informatie op www.winkelhartetten-leur.nl