Zaterdag 30 april: Sport & Body event in Winkelhart Etten-Leur

Persbericht geplaatst door Clickr op 21-04-2016

Etten-Leur, 21 april 2016 – Winkelhart Etten-Leur staat op zaterdag 30 april volledig in het teken van het Sport & Body event. Bezoekers kunnen in en rondom het Winkelhart genieten van diverse sportdemonstraties en kunnen bij verschillende stands informatie inwinnen over food, body en health.

Op zaterdag 30 april wordt het Sport & Body event gehouden in het Winkelhart Etten-Leur. Tijdens deze dag zijn er uiteenlopende sportactiviteiten voor jong en oud. Zo kan men genieten van demonstraties van sportverenigingen en sporters uit de wijde omgeving. Geïnteresseerden kunnen direct informatie inwinnen bij de deelnemende sportclubs.

Deskundig advies en promotionele acties
Naast deze demonstraties kunnen bezoekers bij diverse stands informatie opvragen over food, body en health. Uiteenlopende deskundigen en instructeurs geven advies en delen brochures uit. Daarnaast hanteren de vele winkeliers uit het Winkelhart verschillende promotionele acties met voeding en afslank-, sport- of verzorgingsproducten.

Programma binnenkort bekend
Binnenkort wordt er meer bekend over de deelnemers het programma van het Sport & Body event. Kijk alvast op de website www.winkelhartetten-leur.nl of de Facebookpagina van Winkelhart Etten-Leur.
Voor de redactie:

Noot voor de redactie
Graag ontvangen wij de pers op het Sport & Body event in Winkelhart Etten-Leur. Wilt u meer informatie over dit persbericht? Neem dan contact op met Femke Buijs of Kristel van Dijk van STUDiO iBiZZ, aanspreekpunten voor Winkelhart Etten-Leur. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 076-54 18 634 of e-mailadres winkelhart@ibizz.nl.

Over Winkelhart Etten-Leur
In het stadshart van Etten-Leur vindt u Winkelhart Etten-Leur, het gezelligste winkelhart voor de hele familie. Het winkelhart biedt alle ingrediënten voor een leuk dagje uit: van fashion stores, A-merk warenhuizen en specialiteitenwinkels tot sfeervolle horecagelegenheden. Het winkelhart is zes dagen per week geopend, het biedt volop parkeergelegenheid en er zijn geregeld evenementen voor jong en oud. Kijk voor meer informatie op www.winkelhartetten-leur.nl