Ziekenhuis Zwolle

Persbericht geplaatst door bosmanict op 03-06-2014

Het gebeurt een ieder wel eens een keertje. Je komt in een ziekenhuis terecht om wat voor reden dan ook. Zo kan het zijn dat je een bezoekje brengt bij iemand die je dierbaar is, of in een ander geval kan het ook voorkomen dat je zelf in het ziekenhuis terecht komt.
Een ziekenhuis dat is bijna nooit vrolijk, tenzij je er komt als je gaat bevallen van je kindje en dit allemaal goed blijkt te gaan, maar dan nog!
Je komt ook dan niet zomaar in het ziekenhuis terecht, er is iets wat zich vooraf heeft afgespeeld waarom je bent doorverwezen naar het ziekenhuis door bijvoorbeeld hoge bloeddruk of omdat je niet spontaan zwanger kon worden, of er tijdens de thuisbevalling complicaties zijn opgetreden. Als de kleine eenmaal is geboren en het is allemaal goed gegaan is er natuurlijk volop feest! Maar de meest andere redenen waarom je in het ziekenhuis komt zijn niet leuk.Dan is het belangrijk dat je in een ziekenhuis komt te liggen waar jij je goed bij voelt. Het ene ziekenhuis is de andere niet.

De Isalaklinieken in Zwolle is een groot ziekenhuis Zwolle met vele mogelijkheden.
Het gebouw is heel modern en er staan veel specialisten klaar om u te helpen wanneer je een verwijsbrief van de huisarts hebt gekregen.
In elk ziekenhuis zijn er wachttijden. In het ziekenhuis in Zwolle is dit ook het geval. Het mooie is wel dat je een indicatie krijgt wanneer je geholpen gaat worden. Wel moet er een kanttekening bij gemaakt worden, er kan altijd een spoedgeval tussenkomen waardoor je afspraak toch niet door kan gaan. Wel streeft de Isalakliniek ernaar om je dan zo spoedig mogelijk alsnog te helpen. De Isalakliniek werkt vernieuwend, een afspraak maken kan sinds kort bij een van de acht afsprakenzuilen in de hal van de Isalakliniek.