Zilverkapjes

Persbericht geplaatst door Zilverkapjes op 01-01-1970

Veel vrouwen die hun kind borstvoeding willen geven ondervinden problemen. De melkafgifte komt maar moeizaam op gang. Of de kersverse moeder heeft last van gevoelige tepels, pijnlijke tepelkloven of bacteriële en virale infecties. Jaarlijks worden in ons land duizenden vrouwen met deze problemen geconfronteerd.

Zilverkapjes, dé oplossing

Voor bijna al deze aandoeningen is er wel een oplossing. Maar er is maar één manier om al deze kwalen tegelijk aan te pakken: Zilverkapjes. Deze kapjes, die een vrouw op de tepels plaatst, hebben een bacteriedodend effect en ondersteunen het afweersysteem, waardoor ze niet alleen van haar problemen afkomt maar ze zelfs kan voorkomen.

Zilver, zeer effectief antibioticum

Zilver staat van oudsher bekend als een zeer effectief antibioticum. Het bestrijdt meer dan 650 virale en bacteriële ziekten en heelt ontstekingen. En dat zonder bijwerkingen! Vroeger deed men bijvoorbeeld een zilveren munt in melk, water of wijn om deze langer goed te houden. Maar ook in onze tijd wordt zilver op vele manieren toegepast. Moderne vliegtuigen maken bijvoorbeeld gebruik van zilver in de watertanks tegen vervuiling. Alle koelkasten van de grote merken zijn voorzien van een zilverhoudende coating om bederf en schimmels tegen te gaan. En in het metrosysteem van Hong Kong spuit men zilverspray als desinfectie en tegen de griep.

Genezend en absoluut veilig

De Zilverkapjes hebben een verzachtend en genezend effect doordat ze bij de tepel voor een vochtig en antiseptisch klimaat zorgen. Ze kunnen de oplossing zijn voor E-colli (EHEC) infectie, tepelkloven, candida, spruwen, borstontsteking (mastitis), pijnlijke tepels, herpesuitslag, salmonella en dergelijke. Bovendien wordt het doorlekken van melk aanzienlijk vermindert en in veel gevallen zelfs gestopt. Het gebruik van Zilverkapjes heeft geen schadelijk effect op het menselijk lichaam, het is dus veilig voor zowel de moeder als het kind.

Verkrijgbaar via internet

Zilverkapjes worden geleverd in een satijnen zakje en kunnen dus gemakkelijk mee worden genomen in zak of tas. Ze zijn verkrijgbaar via HYPERLINK "http://www.zilverkapjes.nl" www.zilverkapjes.nl. Op deze website lees je alles over deze moderne en uiterst effectieve toepassing van Zilverkapjes.

Voor de redactie:

Mededeling voor de pers: voor meer informatie kunt u terecht op de website HYPERLINK "http://www.zilverkapjes.nl" www.zilverkapjes.nl. Ook telefonisch of per e-mail verstrek ik u graag alle informatie: tel. 0641490353 contact@zilverkapjes.nl

deel deze pagina: