Zorgprofessional voor alle sectoren

Persbericht geplaatst door johanmeijer op 15-01-2015

In de zorg zijn er verschillende sectoren waar je als zorgprofessional werkzaam kan zijn. Zo kan een professional werkzaam zijn in een ziekenhuis, in de gehandicaptenzorg of in de ouderenzorg bij bijvoorbeeld verzorgingstehuizen of als wijkverpleegkundige. Het werk als zorgprofessional vereist niet alleen de juiste diploma’s maar ook de juiste persoonlijkheid en instelling. Niet iedereen is geschikt om in de zorg te werken en de echte professional doet het werk met hart en ziel.

Waar vind je een goede zorgprofessional?

Wanneer je bijvoorbeeld als ziekenhuis op zoek bent naar een zorgprofessional kun je een gespecialiseerd bureau raadplegen. Een voorbeeld hiervan is HappyNurse, zij bemiddelen personeel voor de zorgsector met veel deskundigheid. Het is belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. Voor de werknemers zelf en natuurlijk ook bijvoorbeeld als ziekenhuis.

De zorgprofessionals bij HappyNurse doorlopen allemaal een procedure waarin er wordt gekeken naar vakdiploma’s maar in een persoonlijk gesprek ook naar het enthousiasme en passie voor het vak in de zorg. Het is van belang om te kijken naar de persoonlijke ambitie en de leefstijl, dit zorgt ervoor dat de mensen die worden uitgezonden op de goede plek zitten. HappyNurse werkt oplossingsgericht en regelen later de zakelijke aspecten. Hierdoor kan dit gespecialiseerde bureau ook van dienst zijn bij acute behoefte voor een zorgprofessional.

Vraag naar zorgprofessionals
De vraag naar mensen in de zorg groeit en gelukkig het aanbod van geschikte mensen ook. De gespecialiseerde bureaus groeien mee met deze ontwikkelingen en kunnen daarom snel inspringen op de behoeften.