Zweeds agentschap profiteert van efficiënt documentcreatie en sjabloonbeheer van SmartDocuments

Persbericht geplaatst door Influx PR op 02-06-2015
Zweeds agentschap profiteert van efficiënt documentcreatie en sjabloonbeheer van SmartDocuments
Deventer/Sollentuna, 2 juni 2015 - Het Zweeds agentschap voor Economie en Regionale Groei (Tillväxtverket) start met SmartDocuments voor het centraal creëren en beheren van documentsjablonen. Met SmartDocuments genereert het agentschap automatisch documenten voor de 40 aangesloten organisaties met gegevens uit het centrale CRM-systeem.

Het Zweeds Agentschap voor Economische en Regionale Groei is een nationale overheidsinstelling belast met het bevorderen van ondernemerschap en regionale groei in Zweden. Hun missie is om het concurrentievermogen van Zweedse ondernemingen te versterken. Tillväxtverket gebruikt SmartDocuments om documenten te creëren en documentsjablonen efficiënt te beheren en te wijzigen. Dit alles om het werk voor de Zweedse ondernemingen te ondersteunen.

Eenvoudig creëren en beherenSmartDocuments is geïntegreerd met het centrale CRM-systeem (Nyps 2020). Dit wordt ingezet bij de 40 aangesloten organisaties. In plaats van het ontwikkelen van functionaliteit in Nyps 2020 voor het opstellen van documenten gebruikt Tillväxtverket de standaardsoftware van SmartDocuments. SmartDocuments zorgt ervoor dat er volledig automatisch documenten worden gegenereerd met gegevens uit het centrale CRM-systeem. Wijzigingen in templates zijn zeer snel door te voeren omdat SmartDocuments als centrale applicatie voor het beheren van documentsjablonen word gebruikt. Tillväxtverket bespaart op ontwikkelkosten en heeft meer flexibiliteit en mogelijkheden om snel en eenvoudig documenten te creëren en te beheren.
De nieuwste technologieEen belangrijk criteria voor Tillväxtverket is het feit dat SmartDocuments webservices levert en uit complexe XML-structuren de juiste gegevens kan halen. SmartDocuments is de enige aanbieder op de Zweedse markt die deze technieken uitstekend beheerst. Nyps 2020 stuurt gegevens in een XML-bestand naar de webservices van SmartDocuments en krijgt direct een compleet document terug in de juiste huisstijl en met de correcte inhoud op de juiste plaats.

Göran Olsson, projectmanager van Nyps 2020 Tillväxtverket, zegt: "SmartDocuments biedt de functionaliteit die we nodig hebben op een manier die geen andere aanbieder kan leveren."

Voor de redactie:

Over SmartDocuments SmartDocuments is een complete softwareoplossing voor het maken van documenten en klantcommunicatie. SmartDocuments biedt één omgeving voor alle huisstijl-, bedrijfs- en processjablonen. Organisaties die met SmartDocuments werken, profiteren van efficiënt werken en eenvoudig sjabloonbeheer. De kracht van SmartDocuments is de mogelijkheid tot integratie met de ICT-architectuur. SmartDocuments heeft vele standaardintegraties gerealiseerd met diverse DMS, CRM, ERP en zaaksystemen. Hierdoor kunnen reeds vastgelegde gegevens worden gevuld in documenten. SmartDocuments Nordic AB een is onderdeel van de internationale groep van SmartDocuments met de basis in Nederland. SmartDocuments wordt dagelijks gebruikt door meer dan 500 organisaties in Nederland, Duitsland en Zweden. Voor meer informatie:www.smartdocumentsonline.com
Voor redactionele informatie:
SmartDocuments Nederland, Tim van Klaveren, 0570 672 464, e-mail:tvanklaveren@smartdocuments.nl
Influx PR, Jakob Brons, 055 366 3034, e-mail: smartdocuments@influx-pr.com
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: