Zweetikveel.nl - Alles tegen zweten!

Persbericht geplaatst door SiemVD op 30-07-2015
Zweetikveel.nl - Alles tegen zweten!
Zweet Ik Veel – Wij helpen jou tegen zweet!
Anti-zweet expert www.zweetikveel.nl opent haar nieuwe webwinkel

1 op de 100 Nederlanders heeft last van overmatige transpiratie, slechts 1 op de 3 mensen met overmatige transpiratie vindt passend advies en effectieve middelen. Gelukkig kunnen al deze mensen terecht bij Zweet Ik Veel.

Zweet Ik Veel helpt een ieder met advies en effectieve middelen tegen overmatig transpireren, zo is op de nieuwe website een uitgebreide kennisbank te vinden en kan men geheel vrijblijvend en om persoonlijk advies vragen.

Meer over Zweetikveel

Zweet Ik Veel is opgericht door ons, Luuk en Siem van Dongen. Wij hebben zelf ervaren hoe het is om overmatig te transpireren. Om van dit vervelende probleem af te komen zijn wij actief op zoek gegaan naar dè oplossing tegen zweet, of dit nou een spray, poeder, crème of speciaal shirt was. Er moest gewoon een oplossing zijn, en deze zouden we vinden ook.

Al snel kwamen we op enkele producten die in Nederland verkrijgbaar waren, zoals Odorex. Deze producten hebben we uitgebreid uitgetest, maar helaas boden deze niet de oplossing voor ons zweet-probleem. Toen hebben we besloten om buiten Nederland te gaan zoeken, al snel kwamen we op een Duits en een Amerikaans product. Ook deze hebben we uitgebreid getest, maar wederom zonder het gewenste resultaat.

Resultaat!
Na onder meer Nederlandse, Duitse en Amerikaanse middelen, en Nederlandse anti-zweet shirts getest te hebben kwamen we eindelijk op een product dat echt een oplossing kon bieden. Odaban, een anti-transpiratie spray uit Engeland. Deze spray bood een oplossing tegen overmatige transpiratie voor meerdere dagen, zonder dat het irriterend werkte op de huid. Kortom: wij waren verkocht.

Zweetikveel!
Maar, als wij zo veel moeite hebben gedaan om eindelijk een effectief middel te vinden voor ons probleem, hoe moet het dan zijn voor alle anderen in Nederland? Dit betekende het begin van Zweet Ik Veel, een website en webwinkel waar iedereen haar eigen effectieve producten en persoonlijk advies kan vinden op het gebied van overmatig-transpireren.Toekomst
Vervolgens kwamen wij steeds meer producten tegen die echt helpen tegen overmatige transpiratie, zoals Neat Face Saver en Neat 3B Action Cream, 1-2Dry Shirts en SyNeo Dry Hands. Deze werden al snel toegevoegd aan ons assortiment, om zo aan iedereen een passende oplossing te kunnen bieden. En ook in de toekomst zullen wij kritisch blijven betreft ons assortiment, zodat we zeker weten dat we alleen effectieve middelen verkopen.
deel deze pagina: