Zwemmen in Den Haag en Veenendaal

Persbericht geplaatst door bosmanict op 15-07-2014

Ben jij op zoek naar een gezellig zwembad in de buurt van Zuid Holland in de omgeving van Den Haag? Dan wordt het jullie totaal niet gemakkelijk gemaakt om een keuze te maken. De gemeente Den Haag heeft namelijk zes gemeenschappelijke zwembaden waar je een keuze uit kunt maken en een therapeutisch bad. In totaal zijn er dus zeven zwembaden. Of u nu een zwembad met glijbaan zoekt of lekkere ontspannende bubbelbaden. In elk zwembad is er wel iets wat jullie aanspreek. Er zijn zwembaden met buitenbaden te vinden, maar ook heerlijke ligweiden waar je middagen kunt doorbrengen. Tevens is er een therapeutisch bad, erg handig voor bijvoorbeeld mensen met een handicap of als je aan het revalideren bent. Het water in dit therapeutisch zwembad is extra verwarmd waardoor het behaaglijker is om in te zwemmen. De diverse zwembaden zijn te vinden op de website. Via google kun je zoeken op “zwembaden gemeente Den Haag”. Via de site kunnen jullie alvast een beeld krijgen van de diversiteit in de zwembaden zodat je kunt zien welk zwembad het beste bij jullie past.

De volgende zwembaden horen bij de gemeente Den Haag
Zwembad de Blinkerd Zwembad het Zuiderpark Zwembad Overbosch Zwembad het Hofbad Zwembad de Waterthor Zwembad de Houtzagerij Therapeutisch zwembad Escamphof. Kortom, genoeg zwembad Den Haag mogelijkheden. Naast Den Haag kun je ook terecht in zwembad Veenendaal.

In de omgeving van Veenendaal kunt u terecht in zwembadcomplex “de Vallei” in Veenendaal. Er zijn tal van activiteiten in dit zwembad. Zo kunnen er kinderfeestjes worden gehouden, er kan worden gezwommen voor het zwemdiploma er kan aquazwemmen worden gegeven en zo nog veel meer. Er zijn diverse gescheiden zwembaden te vinden in “de Vallei” in Veenendaal. Zo is er een wedstrijd bad, een recreatie bad, een peuter bad en zo nog meer.

Willen jullie echt eens iets aparts voor een kinderfeestje? Dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld het recreatie bad af te huren voor alleen het kinderfeestje. Dat is toch wel heel erg uniek. Tarieven zijn te vinden op de website. Veel plezier in zwembad “De Vallei” in het gezellige Veenendaal!