Zwolle en Joure, beiden zijn juniek

Persbericht geplaatst door bosmanict op 15-07-2014

Zwembaden zijn tegenwoordig niet altijd meer zo fantastisch als wat het wel eens is geweest. Je vindt nog maar weinig echt subtropische zwembaden waar je ook echt de hele dag heerlijk kunt vertoeven! Woon je in de omgeving van Friesland, dan is subtropisch zwembad “De Stiennen Flier” in Joure een echte aanrader voor een heerlijke dag uit, alleen of met het hele gezin of vriendengroep. Op dit moment wordt het zwemparadijs verbouwd, er komt een enorm lange glijbaan en een wildwaterbaan.
De Stiennen Flier is een heerlijk warm zwembad met straks een mega lange glijbaan van maar liefst zestig meter lang! Wat zo leuk is aan dit subtropisch zwembad, is dat er in tegenstelling tot de meeste zwembaden, er geen gebruik mag worden gemaakt van opblaasbare kussens om van de glijbaan te glijden. Hier bij subtropisch zwembad “De Stiennen Flier” in het mooie Joure mag dit namelijk wel! Hoe leuk is dat! Er zijn golfbaden waarin je je waant in de zee met zijn hoge golven, er zijn aparte peuterbaden waar de kleintjes heerlijk en veilig kunnen poedelen en er is nog zoveel meer. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gauw naar dit fantastische subtropische zwembad “De Stiennen Flier” in Joure!

Hou je van wat minder groot en iets gewoner? Dan kun je heerlijk zwemmen in zwembad “De Vrolijkheid” in Zwolle. In dit zwembad kun je ook heerlijk je gang gaan. Maar ook voor kinderfeestjes kun je goed terecht bij zwembad “De Vrolijkheid” Het zwembad zal ervoor zorgen dat het feestje van je kind een enorm vrolijke verjaardag zal zijn! Je kunt zelf het feestje samenstellen met of zonder eten en drinken, een ijsje en spelletjes. Er is een glijbaan aanwezig in het zwembad en een klimmuur. Willen de kinderen even iets anders, dan kan er worden geklommen en geklauterd. Een fantastische dagje uit dus, geniet ervan! Kom dus gauw een bezoekje brengen bij De Vrolijkheid in Zwolle! Bezoek daarom eens het zwembad Joure of zwembad Zwolle.