ZyLAB-klant, Gonzalo de Cesare, benoemd tot 2010 Law Technol

Persbericht geplaatst door Influx PR op 24-02-2011
ZyLAB-klant, Gonzalo de Cesare, benoemd tot 2010 Law Technol

Amsterdam, 24 februari 2011– ZyLAB, vooraanstaand leverancier van e-Discovery en Information Management oplossingen, meldt dat Gonzalo de Cesare is benoemd tot 2010 LTN IT Champion van het jaar. De Cesare, met wie ZyLAB een jarenlange klantrelatie heeft opgebouwd, is werkzaam bij de Verenigde Naties en was een keynote spreker op de jaarlijkse LegalTech conferentie die in februari in New York werd gehouden. Direct na zijn keynote presentatie over informatie management voor grootschalige juridische procedures in de oorlogstribunalen van de Verenigde Naties, werd de award aan De Cesare uitgereikt.

In zijn keynote presentatie op LegalTech en in een hoofdartikel in het februarinummer van Law Technology News gaat De Cesare uitgebreid in op de standaardisatie op basis van het ZyLAB eDiscovery- en Information Management platform, om de terugkerende uitdagingen in tribunalen en oorlogsonderzoeken het hoofd te bieden. Zijn verhaal schetst een duidelijk beeld van de technische, taalkundige en politieke hindernissen waarmee men werd geconfronteerd tijdens het proces van Slobodan Milosevic. De rol die De Cesare speelde bij de implementatie van best practices voor verdere onderzoeken, vormde de basis voor zijn nominatie en de uiteindelijke toekenning van de 2010 LTN IT champion van het jaar award.

“De Cesare en zijn team hebben standaarden voor de informatievoorziening ontwikkeld voor de berechting van Slobodan Milosevic (de laatste president van het voormalige Joegoslavië en Servië) en vervolgingen in Rwanda en Cambodja waarbij juridische technologieën werden ingezet, waaronder het ZyLAB eDiscovery Systeem”, zegt Monica Bay, LTN editor-in-chief, in ‘LegalTech New York als King Maker.

In Kosovo gebruikt het team ZyLAB’s Google Map-integratie voor plaatsbepaling in de documenten. Daarmee kunnen dorpen en andere plekken die relevant zijn voor het onderzoek worden bepaald. De Cesare is nu in dienst als politiek adviseur bij de European Union Police Mission in Bosnië en Herzegovina.

“Tijdens het proces van Slobodan Milosevic bleek ZyLAB de ideale technische partner om onze visie te implementeren op het gebied van justitie en om het beheer van miljoenen documenten op zich te nemen. Bovendien voldoet het systeem aan de strenge regels van het internationaal recht”, aldus Gonzalo de Cesare.

Over ZyLAB.
ZyLAB’s is toonaangevend leverancier van modulaire e-Discovery en enterprise information management oplossingen waarmee organisaties in staat zijn ongekende hoeveelheden informatie in ieder formaat en meer dan 400 talen, te organiseren, delen en beheren. Met de oplossingen van ZyLAB kunnen bedrijven juridische risico’s minimaliseren, kosten besparenen hun business productiviteit aanzienlijk verhogen.

Het e-Discovery Systeem van ZyLAB is direct gelinieerd aan het Electronic Discovery Reference Model (EDRM). De producten en diensten van ZyLAB worden op enterprise niveau gebruikt door zowel multinationals, overheidsinstanties, rechtbanken en advocatenkantoren, als ook ingezet bij specifieke projecten voor juridische diensten, auding- en accounting leveranciers. De systemen van ZyLAB zijn tevens beschikbaar in een Software-as-a-Services (SaaS) model.

De technologie van ZyLAB is vele malen onderscheiden en ZyLAB is een van de weinige organisaties die in Gartner’s “Magic Quadrant for Information Access Technology” zowel in 2007, 2008 en 2009 als leider wordt gepositioneerd. Daarnaast heeft Gartner ZyLAB de hoogste score toegekend (“Strong Positive”) in de “MarketScope for E-Discovery and Litigation Support Vendors” voor 2007, 2008 en 2009, alsmede een “Promising” indicatie gegeven in de 2008 “MarketScope for Records Management”.

ZyLAB heeft hoofdkantoren in Amsterdam en McLean, Virginia (USA). De locale markten worden verder bediend vanuit regionale kantoren in New York, Barcelona, Frankfurt, Londen, Parijs en Singapore. Voor meer informatie over ZyLAB kunt u terecht op www.zylab.nl

Disclaimer
Although ZyLAB's documents may discuss legal issues related to the information technology business, ZyLAB is not a law firms and ZyLAB does not provide legal advice or services and its research should not be construed or used as such. ZyLAB shall have no liability for errors, omissions or inadequacies in the information contained herein or for interpretations thereof. The opinions expressed herein are subject to change without notice. We strongly recommend that enterprises consult their legal advisors before making any decisions about courses of action to be taken in this highly regulated area.

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Jakob Brons / Hilde Mussche, Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: ZyLAB@influx-pr.com, Website: www.influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: